Avesta Spray RedOne 240 30kg/bal Moriaci gél

Avesta Spray RedOne 240 30kg/bal Moriaci gél

Cena: 7,80€ Cena bez DPH: 6,50€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #16461.08
kg
Hmotnosť: 1kg
Výrobca: Bohler

Mnohé z procesov používaných na morenie nehrdzavejúcej ocele vedú k vzniku nebezpečných dusíkových výparov. Vyvinuli sme technológiu ONE, aby sme tomu zabránili pomocou jedinečného nízko dymového moriaceho spreja, ktorý znižuje množstvo toxických dusíkatých výparov o 60 %.


  • Moriaci sprej obnovuje povrchy z nehrdzavejúcej ocele, ktoré boli poškodené počas výrobných operácií, ako je zváranie, tvárnenie, rezanie a tryskanie. Odstraňuje oxidy zo zvarov, podkladovú vrstvu ochudobnenú o chróm a ďalšie defekty, ktoré môžu spôsobiť lokálnu koróziu.
  • Avesta RedOne™ moriaci sprej 240 je univerzálny a vhodný na morenie väčších plôch zo všetkých druhov nehrdzavejúcej ocele.
  • Vysokolegované ocele a duplexné ocele môžu vyžadovať viac ako jedno ošetrenie.


Použitie:


  1. Všetky chemikálie aplikujte pomocou čerpadla odolného voči kyselinám, ako je Avesta SP 25. Začnite predbežným čistením, aby ste odstránili olej a mastnotu pomocou čistiaceho prostriedku a potom ho opláchnite vodou.
  2. Pred použitím sprej na morenie premiešajte. Aplikujte pomocou rozprašovača a rovnomerne nastriekajte na celý povrch.
  3. Typický reakčný čas pre štandardné ocele ako 304 a 316 je 40 minút pri 20°C a 30 minút pri 30°C. Čas morenia sa môže pre tú istú triedu ocele líšiť v závislosti od povrchu.
  4. Zvyšky morenia opláchnite vysokotlakovým prúdom vody. Na záverečné opláchnutie citlivých povrchov použite deionizovanú vodu. Odpadová voda by sa mala pred vypustením neutralizovať.

Parametre


Minimálne odberné množstvo je 1 bal = 30 kg