Laserová zváračka Senfeng SF 2000 HWM Zváranie, Rezanie

Laserová zváračka Senfeng SF 2000 HWM Zváranie, Rezanie

Cena: 18960,00€ Cena bez DPH: 15800,00€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #10567
ks
Hmotnosť: 160kg
Výrobca: SENFENG

Laserová zváračka Senfeng SF 2000 HWM je výkonný a všestranný nástroj, ktorý je ideálny pre širokú škálu zváracích aplikácií. Používa laserový lúč na vytvorenie vysokokvalitného zvaru s minimálnym teplom a deformáciou. Zváračka je vybavená 2 kW laserovým generátorom, ktorý poskytuje dostatočný výkon na zváranie širokej škály materiálov, vrátane ocele, hliníka, medi a nehrdzavejúcej ocele. Laserová zváračka predstavuje technologický skok v oblasti zvárania, kombinujúci precíznu laserovú energiu s pokročilou automatizáciou. Táto inovatívna zváračka ponúka revolučný prístup k zváraniu, prinášajúci nadčasové výhody v porovnaní s tradičnými metódami ako MIG, MMA a TIG.


  • Vysoká kvalita zvaru: Laserové zváranie poskytuje vyššiu kvalitu zvaru ako tradičné metódy zvárania, ako je MIG, MMA alebo TIG. Laserový lúč je schopný vytvoriť čistý a rovnomerný zvar bez šmúhy a deformácie.
  • Rýchlosť a presnosť: Laserové zváranie je rýchlejšie a presnejšie ako tradičné metódy zvárania. To ho robí ideálnym pre sériovú výrobu a aplikácie, kde je potrebná presnosť.
  • Nízka spotreba energie: Laserové zváranie je energeticky efektívnejšie ako tradičné metódy zvárania. To ho robí nákladovo efektívnejším riešením.
  • Ochrana životného prostredia: Laserové zváranie nevytvára škodlivé emisie, čo ho robí šetrným k životnému prostrediu.


Senfeng SF 2000 HWM  ponúka nie len výhody v oblasti zvárania, ale tiež sa sústreďuje na užívateľský komfort a jednoduchosť práce. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že aj pri náročných zváracích úlohách je práca s touto zváračkou intuitívna, pohodlná a efektívna.

  • Senfeng SF 2000 HWM je navrhnutý s dôrazom na užívateľskú priateľnosť. Jeho ovládacie rozhranie je intuitívne a prehľadné, čo umožňuje rýchle zvládnutie obsluhy aj pre menej skúseným operátorom. Nastavenie parametrov zvárania je optimalizované a automatizované, čo znižuje potrebu zložitých manuálnych úprav. 
  • Horák, ktorý je súčasťou Senfeng SF 2000 HWM, je navrhnutý tak, aby bol ľahký a ergonomický. Táto vlastnosť umožňuje operátorom pohodlné a presné manipulovanie s horákom, čo zlepšuje celkovú kontrolu nad procesom zvárania.


Menu zváračky a nastavovanie parametrov je v slovenskom jazyku.

Parametre


Výkon laseru                                                      

2000 W

Laserová vlnová dĺžka

1080 nm

Rozsah rýchlosti zvárania

0-120 mm/s

Dĺžka vlákna / horáku

15 m 

Chladenie

Vodné

Pripojenie

380 / 50 Hz

Zvariteľné hrúbky

Oceľ = 0,5 - 4 mm

Nerezová oceľ = 0,5 - 4 mm

Hliník = 0,5 = 3,5 mm

Mosadz = 0,5 - 2 mm

Rozmery (VxŠxD)

1140x870x1150 mm



Laserová zváračka Senfeng SF 2000 HWM Zváranie, Rezanie Laserová zváračka Senfeng SF 2000 HWM Zváranie, Rezanie Laserová zváračka Senfeng SF 2000 HWM Zváranie, Rezanie