Laser SF1500HWM-HC 3V1 Zváranie, Čistenie, Rezanie

Laser SF1500HWM-HC 3V1 Zváranie, Čistenie, Rezanie

Cena: 13440,00€ Cena bez DPH: 11200,00€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #10563
ks
Výrobca: SENFENG

Laserová zváračka 3v1 je multifunkčné zariadenie, ktoré kombinuje tri dôležité procesy: zváranie, laserové čistenie materiálu a laserové delenie materiálu. Tieto technológie sa výrazne používajú v rôznych odvetviach, od priemyslu až po medicínu, a ponúkajú výnimočnú flexibilitu a presnosť pri spracovaní rôznych materiálov.



1. Laserové zváranie:

Laserové zváranie je moderná metóda spojovania materiálov, v ktorej sa využíva koncentrovaný laserový lúč na zahrievanie a tavenie spojovaných častí. Tento proces je extrémne presný a zanecháva minimálne deformácie na materiáloch, čo je ideálne pre výrobu presných súčiastok. Je široko používané v priemysle, od výroby aut až po výrobu leteckej techniky, a ponúka rýchlu a spoľahlivú metódu spojovania. Táto technológia tiež minimalizuje potrebu dodatočného čistenia a povlakovania spojov.



2. Laserové čistenie materiálu:

Laserové čistenie je proces odstraňovania nečistôt, povlakov, farieb alebo oxidácie z povrchu materiálu pomocou laserového lúča. Táto funkcia umožňuje vyčistiť materiál a pripraviť ho na ďalšie spracovanie. Laserové čistenie je obzvlášť užitočné pri príprave povrchov pred malovaním, lepením alebo zváraním, a eliminuje potrebu použitia chemických rozpúšťadiel a inej agresívnej chémie.

Tradičné metódy čistenia často vytvárajú odpad vo forme použitých abrazív a chemikálií, ktoré treba zneškodniť alebo spracovať. Laserové čistenie generuje menej odpadu, čo zníži náklady na likvidáciu odpadu a prispieva k udržateľnosti.


3. Laserové delenie materiálu:

Laserové delenie je proces presného oddeľovania materiálu do požadovaných tvarov alebo rozmerov pomocou laserového lúča. Táto technológia umožňuje výrobu presných rezov. Laserové delenie je často využívané pri výrobe presných súčiastok pre strojárstvo, medicínu a elektroniku.


Celkovo zjednocuje laserová zváračka 3v1 tieto tri dôležité procesy do jedného kompaktného zariadenia, čím znižuje náklady a zvýšuje efektivitu výroby. Je vhodná pre širokú škálu aplikácií a pomáha výrobcom dosiahnuť vyššiu kvalitu, presnosť a efektívnosť v ich výrobných procesoch.


Parametre

Zváracia pištoľ

S dvojitým kolísaním

Počet režimov zvárania

6 + 1 (čistenie)

Výkon laseru (kW)

1,5 kW

Celková dĺžka pištole

10 m

Rozmery lasera                             

954x715x1080

Rýchlosť zvárania (mm/s)

0-120

Chladenie

Vodné

Celkový výkon

9 kW

Laser SF1500HWM-HC 3V1 Zváranie, Čistenie, Rezanie Laser SF1500HWM-HC 3V1 Zváranie, Čistenie, Rezanie