Čistič nereze Abicleaner 800 AC 230 V set

Čistič nereze Abicleaner 800 AC 230 V set

Cena: 810,00€ Cena bez DPH: 675,00€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #21378.01
ks
Výrobca: BINZEL

Táto ľahká a kompaktná jednotka pracuje so striedavým prúdom a sa používa tam, kam decht nepatrí. ABICLEANER 800 je ideálny na čistenie a pasiváciu povrchov z nehrdzavejúcej ocele po zváraní, ako sú zábradlia schodísk, balkónové zábradlia alebo nerezové oceľové konštrukcie.


V prípade konvenčných techník brúsenia alebo konvenčných techník morenia veľmi rýchlo dosiahnu svoje limity, je ABICLEANER šetrným a rýchlym riešením. Na rozdiel od klasických čistiacich prostriedkov, ako sú moriace pasty, abrazíva, kefy, rúno alebo šmirgeľ, elektrochemické čistenie povrchu s prípravkom ABICLEANER nezanecháva na obrobku nevzhľadné stopy po brúsení alebo morení. Okrem toho sa pomocou kefy z uhlíkových vlákien dajú čistiť ťažko prístupné miesta, ako sú napríklad vnútorné švy zábradlí.


V mnohých priemyselných výrobných procesoch je dechtovanie nežiaduce, pretože na vzhľade záleží - práve tu môže ABICLEANER preukázať svoje schopnosti. Najmä pri zváraní nehrdzavejúcej ocele vznikajú takzvané dechtové farby, ktoré nevyzerajú veľmi pekne na zábradliach, fasádach, rozvodných skrinkách atď. a v ideálnom prípade musia byť opäť šetrne odstránené. Použitie moriacich pást alebo iných abrazívnych prostriedkov a brúsnych nástrojov je na jednej strane veľmi toxické a zanecháva nevzhľadné stopy na citlivom povrchu z nehrdzavejúcej ocele. S čističom ABICLEANER si poradíte aj s jemnými povrchovými štruktúrami ktoré sa nezmenia a zachovajú si svoj pôvodný vzhľad. Okrem šetrného čistenia povrchu, ktoré sa vykonáva pomocou roztoku bez kyseliny fluorovodíkovej, má ABICLEANER aj vlastnosť obnovovať odolnosť voči korózii po mechanickom, chemickom a tepelnom ošetrení. Nerezová oceľ vytvára na ochranu vrstvu oxidu chrómu, pretože chróm v nehrdzavejúcej ocele spája s kyslíkom a vodíkom z prostredia, čím sa kov stáva odolným voči korózii. Po vyčistení povrchu zvarového spoja pomocou prípravku ABICLEANER je ušľachtilý kov priamo chránený aj proti korózií; to sa tiež označuje ako "pasivácia".



Parametre

SET obsahuje:


Stroj ABICLEANER 800 AC

Rukoväť ABICLEANER s káblom 4 m

Štetec Airbrush z uhlíkových vlákien

PTFE púzdro

Uzemňovací kábel 4 m

Kombinovaný kľúč SW 10

ABICLEAN all-in-one elektrolyt 1 liter

Rozprašovač


Čistič nereze Abicleaner 800 AC 230 V set Čistič nereze Abicleaner 800 AC 230 V set Čistič nereze Abicleaner 800 AC 230 V set