Rems Power Press SE Super-Aktion R220  /572111/

Rems Power Press SE Super-Aktion R220 /572111/

Cena: 1042,80€ Cena bez DPH: 869,00€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #22075.02
ks
Hmotnosť: 4.7kg
Výrobca: Rems

Elektrický radiálny lis na výrobu lisovaných spojov Ø 10 – 108 mm. K pohonu REMS lisovacích klieští / lisovacích krúžkov a vhodných lisovacích klieští / lisovacích krúžkov iných výrobcov.
Usadenie lisovacích klieští s automatickým zaistením. Elektromechanický pohon s osvedčeným univerzálnym motorom 230 V, 50 – 60 Hz, 450 W, s prevodmi pracujúcimi bez údržby, s bezpečnostnou klznou spojkou a systémom posuvu s trapézovým závitovým vretenom, s bezpečnostným spínačom. V pevnom kufri z oceľového plechu.
Univerzálny, praktický prístroj na výrobu lisovaných spojení všetkých bežných systémov s lisovanými tvarovkami.

Výhoda systému
Len jeden druh lisovacích klieští pre všetky radiálne lisy REMS (okrem REMS Mini-Press ACC) a vhodné radiálne lisy iných výrobcov. Všetky * označené lisovacie kliešte majú ďalšie pripojenie (Patent EP 1 223 008, Patent US 6,739, 172) a pasujú tiež do ručného radiálneho lisu REMS Eco-Press. Vďaka tomu jednoduché, nákladovo výhodné skladovanie.
 
Lisovacie kliešte pre všetky bežné systémy
Kompletný sortiment REMS lisovacích klieští pre všetky bežné systémy s lisovanými tvarovkami. Vysoko zaťažiteľné lisovacie kliešte z kovanej a zvlášť kalenej špeciálnej ocele. Lisovacie obrysy lisovacích klieští REMS sú špecifické pre daný systém a zodpovedajú lisovacím obrysom daného systému s lisovanými tvarovkami. Vďaka tomu bezchybné, systému zodpovedajúce, bezpečné lisovanie.
 
Konštrukcia
Kompaktný, robustný, vhodné pre použitie na stavbách. Malé rozmery, úzky tvar, pohonný stroj váži len 4,7 kg. Vďaka tomu použiteľný kdekoľvek, voľne z ruky, nad hlavou, v úzkych miestach. Bezpečné usadenie lisovacích klieští vďaka automatickému zabezpečenie. Aj pre vhodné lisovacie kliešte / lisovacie oká iných výrobcov.
 
Lisovacie cyklus v pulzným prevádzke
Pre pracovné, funkčné a prevádzkovú bezpečnosť. Úplným uzatvorením lisovacích klieští je vytvorené bezchybné lisované spojenie. Lisovacie kliešte zostávajú až do prepnutia na spätný beh úplne zatvorené. Preto je možná vizuálna kontrola bezchybného lisovaného spojenia (úplne uzavreté lisovacie kliešte).
 
Pohon
Tunová posuvová a lisovacia sila pre v sekunde hotové, bezchybné lisované spojenie. Výkonný elektromechanický pohon s osvedčeným univerzálnym motorom 450 W, prevodovkou nevyžadujú žiadnu údržbu s bezpečnostnou klznou trecou spojkou a systémom posuvu s trapézovým závitovým vretenom. Bezpečnostný spínač.
 
Potvrdenie spôsobilosti

Zmluva o prevzatí záruk

REMS Power-Press SE elektrický radiálny lis

REMS - stroje a náradie na opracovanie rúr