REMS Akku - ROS P 40

REMS Akku - ROS P 40

Cena: 182,40€ Cena bez DPH: 152,00€ Dostupnosť: skladom do 3 prac. dní
Kód produktu: #22330.07
Overiť telefonicky
Hmotnosť: 1kg
Výrobca: REMS

REMS NOŽNICE AKKU-ROS P 40 SET DO 40 MM

Vysokovýkonné, dobre do ruky padnúce elektrické náradie k rýchlemu, ľahkému deleniu trubiek. Tiež na tenkostenné trubky. Len 1,2 kg. K ovládániu jednou rukou. Ideálny na montáže, demontáže a opravy.

Univerzálne použitie
Špeciálne tvrdená klínovitá čepeľ k univerzálnemu deleniu plastových a vrstvených trubiek. Ideálny aj na delenie silnostenných trubiek z PP a trubek z PVC.


Konštrukcia
Super ľahké, super malé, super padnúce do ruky. Pohonná jednotka s akumulátorom NiMH len 1,2 kg. Preto všade použiteľné, volne z ruky, nad hlavou, aj na 
obzvlášť úzkych miestach. Optimálne rozloženie hmotnosti pre ovládanie jednou rukou. Stabilné púzdro z polyamidu, zosilneného skleneným vláknom, s oceľovou 
vložkou a s ergonomicky tvarovanou rukoväťou. Pravouhlý strih bez otrepov vďaka presnému uloženiu trubky a obojstranne vedenej čepele. Automatické vypnutie po 
provedení strihu. Rýchly spätný chod pre rýchle spätné nastavenie čepele ušetrí čas a námahu. Pre efektivnu prácu.
 

Parametre

Klínovitá čepel
Vymeniteľná, špeciálne tvrdená klínovitá čepel, tiež k deleniu silnostenných trubiek z PP a trubiek z PVC. Delení bez otrepu – žiadné otrepy, ktoré zostanú v trubke.
 
Pohon
Vysokovýkonný akumulátorový motor 9,6 V, výkon 70 W. Výkonný, napr. vrstvenú trubku Ø 22 mm len za 4 s. Robustné, bez údržby pracujíce prevody. Bezpečnostný ťukací spínač. Spínač zapnutý/vypnutý.
 
Akumulátor
Integrovaný akumulátor NiMH 9,6 V s kapacitou 1,0 Ah, pre mnoho strihov. Silný a ľahký. Vysoká hustota energie. Až 200 strihov na jedno nabitie akumulátoru. 
Nabíjačka NiMH 100–240 V, 50–60 Hz, 6 W s krátkou dobou nabíjania. Impulzná nabíjacia technika redukuje pamäťový efekt pre maximálny výkon akumulátora.