Kukla samostmievacia BOHLER Guardian 65FM Vision

Kukla samostmievacia BOHLER Guardian 65FM Vision

Cena: 564,00€ Cena bez DPH: 470,00€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #50237.25
ks
Výrobca: Bohler

Zváračská kukla Bohler Evolution Vision 65FM je ideálnou voľbou pre zváračov, ktorí vyžadujú najlepšiu prehľadnosť, pohodlie a ochranu. Vďaka LCD displeju s ultravysokým rozlíšením a technológii verných farieb poskytuje prilba Evolution Vision 65FM jasný a presný pohľad na zvarový kúpeľ, a to aj pri slabom osvetlení.

Prilba je tiež vybavená širokou zornou plochou, takže môžete vidieť viac zo svojho okolia a pracovať efektívnejšie. Prilba Evolution Vision 65FM sa tiež neuveriteľne pohodlne nosí. Nová viacnásobne nastaviteľná hlavová opierka rovnomerne rozkladá hmotnosť prilby, čím znižuje únavu krku a ramien. Prilba je tiež vybavená mäkkým potným pásikom a priedušnou výstelkou, aby ste pri práci zostali v pohodlí a chlade.

Okrem vynikajúcej prehľadnosti a pohodlia ponúka prilba Evolution Vision 65FM aj širokú škálu bezpečnostných prvkov. Prilba je vyrobená z nylonovej škrupiny odolnej voči vysokým nárazom a vysokým teplotám, ktorá chráni vašu hlavu a tvár pred odletujúcimi úlomkami a iskrami. Šošovka ADF má tiež označenie CE 1/1/1/1, ktoré poskytuje najvyššiu úroveň ochrany pred UV/IR žiarením a oblúkovým výbojom.


Parametre


Otvorený stav + rozsah tmavosti                                                          

3 / 4-8 / 9-14

Automatické stmavovanie

ÁNO

Technológia TRUE COLOR

ÁNO

Oblasť zobrazenia (displej)

96 x 65 mm

Oblasť pozorovania (brúsny priezor)

180 x 90 mm

Pracovná teplota rozsah

-5 °C až +55 °C

Typ batérie

CR2450

Typ kukly

Výklopná