Kukla s odsávaním ESAB Sentinel A60

Kukla s odsávaním ESAB Sentinel A60

Cena: 984,00€ Cena bez DPH: 820,00€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #Sentinel50PAPR
ks
Hmotnosť: 2kg
Výrobca: ESAB

Zváračská kukla Sentinel A60 Air vychádza z vylepšenej štandardnej kukly Sentinel A60 a posúva zváranie na vyššiu úroveň. Veľký panoramatický výhľad a perfektná optická čistota zodpovedajúca triede 1/1/1/1 EN poskytuje ešte širšie zorné pole pri výhľade na zvarový kúpeľ bez akéhokoľvek skreslenia.

Samostmievací filter (ADF) v prepracovanom konštrukčnom prevedení je vybavený novou technológiou širokospektrálnej regulácie svetla OpTCS™ od spoločnosti ESAB, ktorá v spojení s technológiou True Colour zaisťuje zlepšený výhľad a znižuje únavu očí aj pri vykonávaní najnáročnejších pracovných postupov. Nová funkcia nastavovania stmavenia v prírastkoch po 0,5 vám poskytuje presnejšiu kontrolu nad výhľadom na pracovnú oblasť.

Škrupina zachováva charakteristický dizajn kukly Sentinel a obsahuje nový štít s rozvodom vzduchu. Plne nastaviteľný hlavový kríž Halo™ a vonkajšie tlačidlo na prepínanie do režimu brúsenia dotvárajú najpohodlnejšiu a najvšestrannejšiu kuklu, akú kedy spoločnosť ESAB vyrobila.


  • O 40 % väčšia plocha zorného poľa (118 mm x 71 mm) poskytuje rozsiahly výhľad na pracovnú oblasť.
  • Filter ADF v prepracovanom konštrukčnom prevedení poskytuje dokonalú optickú čistotu zodpovedajúcu triede 1/1/1/1 EN pri každom pozorovacom uhle.
  • Priezor, ktorý poskytuje mimoriadne čistý výhľad bez skreslenia farieb, súčasne znižuje únavu očí a uľahčuje rozpoznávanie zmien a nečistôt v oblúku.
  • Rozsah stmavenia 3/5–13 je digitálne nastaviteľný v prírastkoch zodpovedajúcich polovici stupňa, čím umožňuje jemné dolaďovanie výhľadu.
  • Štyri vysoko aktívne snímače na detekciu oblúka umožňujú automatické rozpoznávanie úrovne svetla v akomkoľvek pracovnom prostredí.


  • Vonkajšie tlačidlo režimu brúsenia umožňuje jednoduchú aktiváciu tohto režimu.
  • Nová funkcia poistky nastaveného stupňa stmavenia ruší filter ADF a udržuje kuklu v najtmavšom stave.
  • Vymeniteľná batéria filtra ADF so solárnym zálohovaním.
  • Vnútorné výstražné svetelné indikátory pre režim brúsenia, stav s vybitou batériou a aktivovanú poistku nastavenia filtra ADF

Parametre


Rozsah stmavenia                                 

3/5 - 13

Veľkosť priezoru

118x71 mm

Optická trieda

1/1/1/1

Odsávanie

EPR-X1

Prietok vzduchu

170 l/min, 190 l/min, 210 l/min

Typ filtra

P3

Výdrž batérie

10 hodín pri 170 l/min

Rozmery odsávania

210 × 169 × 78 mm

Hmotnosť kukly 

890 g

Hmotnosť odsávania

1000 g