REMS Magnum 2010 L-T  340227

REMS Magnum 2010 L-T 340227

Cena: 6756,00€ Cena bez DPH: 5630,00€ Dostupnosť: skladom do 3 prac. dní
Kód produktu: #22032.2
Overiť telefonicky
Hmotnosť: 57kg
Výrobca: REMS

Ľahké prevedenie L-T s odnímateľnou, veľkou vańou na olej a nádobou na triesky. Robustný, kompaktný vysoko výkonný stroj na rezanie závitov, odrezanie rúr, odhrotovanie, výrobu vsuviek, výrobu obvodových drážok válcovaním. Na  inštaláciu, pre dielne pracujúce s kovom, priemysel.  Na stavenisko aj do dielne.
Princíp práce
Otáčajúci sa materiál – stojacie nástroje.
 
Konštrukcia
Robustná, na stavenisko vhodná konštrukcia. Výhodné rozmery, výhodná hmotnosť, napr. REMS Magnum 2000 L-T váži len 57 kg. Veľký pracovný priestor a priestorná nádoba na triesky. Plocha na odkladanie náradia. Na pracovný sôl, podstavec alebo pojazdný podvozok s plochou na odkladanie materiálu, ako príslušenstvo, na jednoduchý transport, optimálnu pracovnú výšku a stabilný postoj.
 
Pohon
Výnimočne silný a rychlý, napr. závit R 2” vyrobí len za  15 s. Prevodové ústrojenstvo, bežiace v uzavretom olejovom kúpeli, nevyžaduje žiadnu údržbu. 
3 výkonné motory na výber:
  • Univerzální motor s vysokým ťahom, 1700 W, ochrana pred preťažením, otáčky vretena 53 ¹/min.
  • Prepólovateľný kondenzátorový motor, 2100 W, ochrana pred preťažením, 2 otáčky vretena 52 a 26 ¹/min, aj pri plnom zaťažení. Veľmi tichý chod.
  • Prepólovateĺný trojfázový motor, 2000 W, ochrana pred preťažením. 2 otáčky vretena 52 a 26 ¹/min, aj pri plnom zaťažení. Veľmi tichý chod.
Na prácu vhodný bezpečnostný spínač s núdzovým vypínačom, 2 stupňový, behom práce ho možno preto zaťažiť celou váhou tela.
 
Upínacie sklíčidlo
Osvedčené rychloupínacie sklíčidlo, samozosilujíce, preto sa trubka nepretáča. Veľký odstup mezi upínacím sklíčidlom a ustreďovacím sklíčidlom zaručuje 
bezpečné uchyctenie dlhých trubiek. Zadné ustreďovacie sklíčidlo na nastavovanie materiálu. 
 
Automatické chladenie a mazanie
Robustná, osvedčená pumpa na olej s vysokým čerpacím výkonom. Optimalizovaný, multilaterálny prívod oleja závitoreznou hlavou priamo do rezu zaručuje čistý závit a dlhšiu životnosť závitorezných čeľustí, prevodov a motoru.
 
Univerzálna automatická závitorezná hlava
Len jedna univerzálna automatická závitorezná hlava pre všetky druhy závitov, tiež pre dlhé závity, otvára sa automaticky, s automatikou dĺžkou závitu na kónické závity. Rýchle, jednoduché nastavovanie veľkosti závitu. Prehladná stupnica veľkostí závitov. Jednoduchá a rýchla výmena závitorezných čeľustí pomocou zaskakovacieho mechanizmu v držiaku závitorezných čeľustí.
 
Závitorezné čeľuste
Osvedčené, nezničiteľné kvalitné závitorezné čeľuste REMS s optimálnou geometriou britu zaručujú super ľahké narezávánie, jednoduché rezánie závitu a čistý závit. Závitorezné čeľuste sa vyrábajú z odolnej, zvlášt’ kalenej špeciálnej ocele, zaručujúcej extrémne dlhú životnosť.
 
Odrezávač trubiek
Samovystreďovací. Stabilné rameno z kovanej ocele. Ergonomický, široký úchyt pre silný prísuv vretena. Zvlášt’ kalené rezné kolečko z osvedčenej, veľmi odolnej REMS ocele určenej na závitorezné nože zaručuje dlhú životnosť.
 
Zariadenie na vnútorné odhrotovanie trubiek
Stabilné, jednoducho obsluhovateľné odhrotovávacie zariadenie s meniteľnou polohou odhrotovania. Špeciálne kalené a špeciálne vytvorené odhrotovacie ostrie zaručuje  jednoduché odhrotovanie a extrémne dlhú životnosť. 2-rezné pre optimálne odchod triesok, predovšetkým pri malých veľkostiach trubiek.
 
Závitorezné oleje
REMS Sanitol a REMS Spezial. Vyvinuté špeciálne na rezanie závitov. Vyznačují sa veľmi vysokými mazacími a chladiacimi účinkami. Bezpodmienečne nutné na dosiahnutie čistého závitu a zaistenie dlhšej životnosti závitorezných čeľustí,  nástrojov a strojov.
 
REMS 4” automatická závitorezná hlava
Na trubkové závity 2½–4” .
 
Výroba vsuviek
Racionálne s automatickým vnútorným upínaním s REMS Nippelfix ½–2” (4”) alebo s manuálnym vnútorným upínaním s REMS Nippelspanner ⅜–2”.
 
Podpery materiálu 
Výškovo nastaviteľné podpery materiálu REMS Herkules a REMS Herkules Y.
 
REMS výroba obvodových drážok
Robustné, kompaktné zariadenie na výrobu obvodových drážok s olejovým hydraulickým posunom k drážkovaniu trubiek na spojovací systémy trubiek DN 25–200 (300), 1–8” (12”).
 
ant s.r.o. - REMS stroje a náradie na opracovanie rúr

REMS Magnum 2010 L-T  340227