Separačná ochranná kvapalina K1000, 10kg

Separačná ochranná kvapalina K1000, 10kg

Cena: 3,40€ Cena bez DPH: 2,83€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #16420.01
ks
Hmotnosť: 1kg
Výrobca: Vyrobené na Slovensku
Pri zváraní alebo vypaľovaní kovových materiálov vznikajú žeravé oprsky. Použitím separačných kvapalín proti "guličkám" dochádza nielen k výrazným úsporám vo výrobných nákladoch, ale tiež významne predlžujú životnosť a funkčnosť použitých prípravkov.  MOZNOST OBJEDNAT LEN PO CELYCH BANDASKACH  (10kg)

Parametre

Aplikácia:
Kvapalina K 1000 sa môže nanášať ručným mechanickým rozprašovačom s kovovou tryskou, tlakovým rozprašovačom so širokým rozstrekom, vhodný pre ochranu veľkých plôch, striekacou pištoľou alebo inými rozprašovačmi, ktoré zaistia aplikáciu prípravku na chránené plochy v tenkom filme. K nanášaniu možno použiť aj štetec,valček alebo hubku a pod. Zásadne sa K 1000 nanáša na materiál v jemnom filme pozdĺž zvaru. Príliš veľké množstvo kvapaliny v priestore zvaru môže spôsobiť tzv. jeho spenenie. V prípade ochrany zváracích prípravkov, stolov a pod.. nanášajte primerané množstvo tak, aby Vám kvapalina nestekala z chránených povrchov. Po zváraní oprsky odstránite ľahko drôtenou kefou alebo škrabkou. Keď sa na prípravok začínajú oprsky prilepovať a k ich odstráneniu treba použiť väčšiu silu, aplikáciu K1000 treba zopakovať. Obvykle sa vďaka vysokej teplote v okolí zvaru kvapalina z povrchu materiálu odparí. Zvyšky kvapaliny sa odstraňujú vodou.

Výhody:
• Ekologická bez-silikónová separačná kvapalina pre zváranie, biologicky odbúrateľná.
• Má oveľa väčšiu účinnosť vďaka novej technológii výroby a zloženia.
• Nemá vplyv na následné povrchové úpravy: katoforéza, galvanika, zinok (chem., žiar.), lakovanie ap.
• Významne posilňuje stabilitu výrobných procesov a znižuje náklady na výrobu.
• Obsahuje inhibítor korózie. Chráni okolie zvaru proti korózii viac ako 1 rok za predpokladu, že nepríde k styku s vodou.
• Neriedi sa.
• Je nehorľavá.