REMS Amigo E set 1/2"-1"

REMS Amigo E set 1/2"-1"

Cena: 888,00€ Cena bez DPH: 740,00€ Dostupnosť: skladom do 3 prac. dní
Kód produktu: #22019.01
Overiť telefonicky
Hmotnosť: 3kg
Výrobca: REMS

REMS AMIGO E ELEKTRICKÝ RUČNÝ ZÁVITOREZ DO 1"

REMS Amigo Set
Výkonný, dobre do ruky padnúci elektrický závitorez - nástroj na rezanie závitov s jedinečnou opornou vidlicou. Možno ho používať kdekoľvek, bez zveráku. Ideálne pre opravy, renováciu, stavby.

Výhoda systému
Len jeden druh malých, kompaktných rýchlovymeniteľných závitorezných hláv a len jeden druh rezných čeľustí pre všetky závitnica REMS. Preto jednoduché, nákladovo výhodné skladovanie. Nemôže dôjsť k zámenám.

Oporná vidlica
Stabilná, jednoducho použiteľná vidlica pre podopretie krútiaceho momentu v oboch smeroch. Bezpečne upínajúca vďaka šikmo postavenému upínaciemu vretenu so samozosilujúcim upínacím účinkom. Veľmi jednoduché usadenie závitnice na opornú vidlicu a trúbku.

Konštrukcia
Kompaktná, robustná, vhodná pre používanie na stavbách. Všade okamžite použiteľná, aj bez zveráku. Úzky tvar pre ťažko prístupné miesta. Hmotnosť pohonnej jednotky len 3,5 kg. Nie je príliš "ťažká na hlavu", je možné s ňou pracovať aj jednou rukou. Perfektné, bezpečné usadenie rychlovyměnitelných závitorezných hláv.

Pohon
Stabilná, kompaktná pohonná jednotka nevyžadujúca údržbu. Robustný výkonný univerzálny motor s ťažnou silou 950 W s 30% nárastom výkonu vďaka automatickému nastavovanie uhlíkových kief pri voľbe smeru otáčania. Špičkový príkon až 1500 W. Veľká rýchlosť rezania 35-27 ¹ / min. Bezpečnostný spínač.

Rýchlovymenitelné závitorezné hlavy
Osvedčená technika, vysoká kvalita materiálu a precízne spracovanie závitoreznej hlavy, závitoreznej čeľuste a krytu tvoria kompaktný celok a garantujú super ľahké narezávanie a ľahké rezanie závitu. Žiadne zasekávanie závitorezných čeľustí. Dlhé, precízne trubkové vedenie pre perfektné vystredenie trubky. Otvory pre odchod triesok sa smerom von rozširujú, triesky tak môžu ľahko odchádzať a výsledný závit je čistý.

Závitorezné čeľuste
Osvedčené, nezničiteľné kvalitné závitorezné čeľuste REMS s optimálnou geometriou britu zaručujú super ľahké narezávanie, ľahké rezanie závitu a čistý závit. Závitorezné čeľuste sa vyrábajú z odolnej, zvlášt kalenej špeciálnej ocele, zaručujúca extrémne dlhú životnosť.

Závitorezné oleje
REMS Sanitol a REMS Spezial. Vyvinuté špeciálne pre rezanie závitov. Vyznačujú sa veľmi vysokými mazacími a chladiacimi účinkami. Bezpodmienečne potrebné pre dosiahnutie čistého závitu a zabezpečenie dlhšej životnosti závitorezných čeľustí, nástrojov a strojov.

Výroba vsuviek
Racionálne s REMS Nippelspanner ⅜ - 1 "(2")