Invertor Transpocket 150 / EF  invertor

Invertor Transpocket 150 / EF invertor

Cena: 717,60€ Cena bez DPH: 598,00€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #10107.03
ks
Hmotnosť: 6.3kg
Výrobca: Fronius
Nová generácia prístrojov TransPocket 150 je plne digitalizované zariadenie, ktorého inteligentná rezonančná koncepcia umožňuje rýchlejšiu reguláciu. Výsledkom je lepšie zapaľovanie, menší rozstrek a nanajvýš stabilný oblúk. Optimalizovaný plášť prístroja je navyše robustnejší a odolnejší ako kedykoľvek predtým. Zaručuje najvyššiu energetickú efektivitu. 
V porovnaní s predchádzajúcim modelom je príkon zváracieho zdroja TransPocket 150 až o 20 percent nižšie, a to pri vyššom výkone. To je podporené korekciou výkonu PFC (Power Factor Correction), ktorá umožňuje použitie extrémne dlhého napájacieho kábla s nízkymi stratami, a okrem iného zabezpečuje lepšiu prevádzkyschopnosť s elektrocentrálou. 
Tieto stroje sú vďaka odolnosti ideálnym riešením na staveniskách a v drsných pracovných podmienkach. Robustný, ergonomicky tvarovaný plášť s integrovanými plastovými nohami, ktoré slúžia ako hrany aj ako ochrana proti podkĺznutiu, a premyslené usporiadanie lamiel chráni celý prístroj pred nečistotou a vodou. Trieda ochrany IP23 je samozrejmosťou. 
Zdokonalená osvedčená digitálna rezonančná koncepcia od spoločnosti Fronius je výsledkom presnejšej a rýchlejšej regulácie zváracieho prúdu. Vzhľadom k trvalým výkonnostným rezervám prístroj okamžite reaguje na každú zvláštnosť oblúku. To zaisťuje takmer ideálnu východiskovú charakteristiku. Vždy dokonalý a konštantný oblúk s minimálnou tvorbou rozstrekov zaručuje tie najlepšie zváracie vlastnosti. 
Redukovaný skratový prúd bráni prichyteniu elektródy pri kontakte so zvarencom. Následné zvýšenie prúdu zabezpečí, že nedôjde k prerušeniu oblúka. Potom prístroj dosiahne hlavný prúd, prúd SoftStart alebo HotStart, ktoré môže užívateľ presne nastaviť. 
S novou sériou prístrojov možno použiť všetky elektródy. Obalené elektródy aj celulózove elektródy (CEL) poskytujú vďaka špeciálne voliteľnému režimu prevádzky dokonalé výsledky zvárania. Nové, plynule regulovateľné nastavenie dynamiky umožňuje užívateľovi dokonale prispôsobiť zapaľovanie použitej elektróde. 
Nová funkcia Time Shutdown, skrátene Tsd, vypne zvárací zdroj po uplynutí definovaného časového intervalu a tým šetrí prúd. Výsledkom je maximálne energeticky efektívne nasadenie prístroja. 
Funkcia FUS (Fuse) dovoľuje nastaviť prúdové istenie a umožňuje tak prístup k rôznym sieťam. 7segmentový displej umožňuje rýchle prečítanie nastavených parametrov. Je jednoduchý a intuitívny.

Parametre

Napájacie napätie:  230 V 

Istenie variabilné:  10A, 13A, 16A 

Príkon:  5,52 kVA 

Účinnosť:  88% (90 A)  

Rozsah zváracieho prúdu: 10 - 150 

Zaťažovateľ:

  • 100% - 90 A
  •  35% - 150 A 

Napätie na prázdno:  96 V 

Krytie:  IP 23 

Rozmery:  365 x 130 x 285 mm 

Hmotnosť:  6,3 kg