Avesta RedOne 140 pasta moriaca 2,4kg/bal

Avesta RedOne 140 pasta moriaca 2,4kg/bal

Cena: 15,60€ Cena bez DPH: 13,00€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #16461.06
kg
Hmotnosť: 1kg
Výrobca: Bohler

Mnohé z procesov používaných na morenie nehrdzavejúcej ocele vedú k vzniku nebezpečných dusíkových výparov. Vyvinuli sme technológiu ONE, aby sme tomu zabránili pomocou jedinečnej nízko dymivej moriacej pasty, ktorá znižuje množstvo toxických dusíkatých výparov o 50 %.

Moriaca pasta obnovuje povrchy z nehrdzavejúcej ocele, ktoré boli poškodené počas výrobných operácií, ako je zváranie, tvárnenie, rezanie a tryskanie. Odstraňuje oxidy zo zvarov, podkladovú vrstvu ochudobnenú o chróm a ďalšie defekty, ktoré môžu spôsobiť lokálnu koróziu.

Avesta RedOne™ Pickling Paste 140 je silnejšia verzia na náročnejšie štetcové morenie zvarov a menších povrchov, napríklad vysoko legovaných ocelí, a pri nižších teplotách. 


Použitie:

  1. Predčistite a odstráňte olej a mastnotu z materiálu pomocou čistiaceho prostriedku a potom opláchnite vodou.
  2. Pred použitím pastu premiešajte alebo pretrepte.
  3. Pastu naneste pomocou štetca odolného voči kyselinám.
  4. Typický reakčný čas pre štandardné legované ocele ako 2205 (1.4462 je 90-120 min. pri 10 °C 60-90 min. pri 20 °C Čas morenia sa môže líšiť pre tú istú triedu ocele v závislosti od povrchovej úpravy.
  5. Zvyšky morenia opláchnite vysokotlakovým prúdom vody. Na záverečné opláchnutie citlivých povrchov použite deionizovanú vodu. Odpadová voda by sa mala pred vypustením neutralizovať.