Rems CENTO  Rezacka 845001

Rems CENTO Rezacka 845001

Cena: 1774,80€ Cena bez DPH: 1479,00€ Dostupnosť: skladom do 3 prac. dní
Kód produktu: #22006
Overiť telefonicky
Hmotnosť: 17kg
Výrobca: REMS

REMS CENTO ST REZAČ RÚR

Ľahký, mobilný kompaktný stroj. Univerzálny na delenie a odhrotovanie trubiek. Na stavbu a do dielne.

Ideálne pre systémy s lisovanými tvarovkami

Pravouhlé, v súlade s požiadavkami. 

Bez triesok, žiadne triesky v potrubnom systéme.

Bez vonkajšieho otrepu, žiadne poškodenie O-krúžku prostredníctvom vnútorného otrepu.

Na sucho, žiadne poškodenie O-krúžku prostrednictvom mazacej látky.

Rýchle, bez ovplyvnenia materiálu trubky prehriatim.

 Konštrukcia
Kompaktný, prenosný stroj na delenie trubiek pre rýchle, pravouhlé delenie trubiek bez vonkajšieho otrepu. Ľahko ovládateľný a ľahký, len 16,8 kg. Stabilná, v krute pevná liata konštrukcia pre pravouhlý rez. Ľahké delenie trubiek vďaka špeciálne vytvorenému reznému koliečku. Pohánené rezné kolečko a priamočiary posuv pre rýchle delenie (Patent DE 10 2005 053 179). Silu šetriaci posuv prostredníctvom pre uchopenie výhodne umiestnené posuvové páky a v ihlových ložiskách uloženého vretena s trapézovým závitom. Rezné kolečko je vďaka obmedzeniu prestavovacieho pohybu chránené pred kontaktem s opernými valčekmi. Pripojenie k pohonu vonkajšieho-/vnútorného odhrotovača trubiek REMS REG 10–54 E.

 Podpera trubky
4 stabilné, v guľových ložiskách uložené operné valčeky z vytvrdené presné oceľové trubky k otáčavému uchopeniu delených trubiek pri nízkom trení, usporiadané do tvaru prizmatu, výmenné. Žiadne nastavovacie práce v celom pracovnom rozsahu Ø (8) 22–108 mm. Operné valčeky z nehrdzavejúcej ocele ako príslušenstvo.

 Pohon
Robustné, precízne v guličkových a ihlových ložiskách uložené prevody, pracujúce bez údržby. Osvedčený stejnosmerný motor 1200 V. Výkonný, napr. nehrdzavejúcu oceľovú trubku Ø 54 mm len za 4 s. Ideálne otáčky 115 ¹/min pre optimálnu rýchlosť delenia materiálu. Bezpečnostný nožný spínač pre ergonomickú a bezpečnú prácu. 

 Rezné kolečka REMS
Špičková nemecká kvalita. Výkonovým parametrom REMS Cento a deleným materiálom prispôsobené rezné kolečka s rôznou reznou geometriou na rýchle delenie bez vonkajšieho otrepu. Špeciálne kalená, z osvedčenej, húževnatej REMS oceli na rezné čeľuste, garantujú dlhú dobu životnosti.

 REMS odhrotovače trubek
Vnútorný odhrotovač trubiek REMS REG 28–108 na trubky Ø 28–108 mm, Ø ¾–4”, pre elektrický pohon strojom na delenie trubiek REMS Cento, ako príslušenstvo. Vonkajší-/vnútorný odhrotovač trubiek REMS REG 10–54 E na trubky Ø 10–54 mm, Ø ½–2⅛”, pre elektrický pohon strojom na delení trubiek REMS Cento.

 Podpery materiálu REMS Herkules
Výškovo nastavitelné podpery materiálu pre trubkyØ 6–115 mm, Ø ⅛–4” s guľovým ložiskovým vedením pre otáčajúcu sa trubku. Ľahký pohyb materiálu všetkými smermi pri otáčaní, ťahu a posuvu vďaka dvom nerezovým ocelovým guličkám, uloženým v plášti chránenom proti korózii. Robustná konštrukcia, vhodná na stavbu. Pre transport a skladovanie možnosť rozložiť. Voliteľne tiež na pevne stojacej trubkovej trojnožke s ochrannými krytmi alebo s upínacou sverkou pre montáž na pracovný stôl REMS Jumbo.

Rems CENTO  Rezacka 845001