Separačná kvapalina proti rozstreku BINZEL, Protec CE15L -  192.SK018

Separačná kvapalina proti rozstreku BINZEL, Protec CE15L - 192.SK018

Cena: 9,60€ Cena bez DPH: 8,00€ Dostupnosť: skladom
Kód produktu: #16422
kg
Hmotnosť: 10kg
Výrobca: Binzel

Separačná kvapalina proti lepeniu horúcich odstrekov pri zváraní bez obsahu silikónu. Hotový prípravok k okamžitému použitiu. Použitie pre ochranu povrchu dielov, strojných častí a zváracích prípravkov významne posilňuje stabilitu výrobných procesov. Vysoko účinný a efektívny profesionálny prostriedok proti lepeniu horúcich odstrekov. Je vyrobený na úplne novej technológii. Prípravok je ekologický a plne biologicky odbúrateľný. Neobsahuje žiadne chemické prvky, ktoré spôsobujú problémy s následnými povrchovými operáciami. 


Biologicky odbúrateľný ochranný zvárací prostriedok METALLOTION PROTEC CE15L optimalizuje kvalitu zvarovaných dielov vďaka ochrannému a samočistiacemu efektu počas jedného pracovného kroku. Výsledkom je zvar bez pórov a nadpráce, spojených s následnými povrchovými úpravami zvarence zinkovaním, práškovým nanášaním farieb alebo lakovaním.

 

Ochranný zvárací prípravok METALLOTION PROTEC CE15L je vodná emulzia na báze glycerínesterových olejov a emulgátorov, ktorý neobsahuje silikón ani freónové zlúčeniny. 


Parametre

Balenie: 10 L = minimálna objednávacie množstvo