Rems pila CAT ANC VE    560030

Rems pila CAT ANC VE 560030

Cena: 540,00€ Cena bez DPH: 450,00€ Dostupnosť: skladom do 3 prac. dní
Kód produktu: #22307
Overiť telefonicky
Hmotnosť: 3kg
Výrobca: Rems

Vysoko výkonné elektrické náradie, pohodlné do ruky, pre univerzálne rezanie pohodlné do ruky. Váži len 3,0 kg. Ideálne na montáž, demontáž, opravy. 

Univerzálne použitie
Kdekoľvek použiteľná, volne z ruky, nad hlavou, v úzkých kútoch, na rezanie pri stene. Extrémne mnohostranná a vysoko výkonná, predovšetkým na kov. Napr. na rezanie kovových trubiek, rozrezávanie kotlov, nádržia, váň apod., na vyrezávanie okenných rámov, na použitie pri zachranných prácach a odstraňovanie následkov katastrof.
 
Konštrukcia
Robustné, vhodné na použitie na stavbách. Super malá, pohodlný tvar. Superľahká, len 3,0 kg. Ergonomicky uzpôsobený predný držiak s ochranným plášťom bezpečne zabraňujúcim skĺznutiu, pre mäkké uchopenie (Softgrip), na rezný posuv plný sily. Ergonomická, praktická pištolová rukovät’. Pohyblivá operná podpora pre isté vedenie píly. Špeciálne silikonové tesnenie s vysokými klznými schopnosťami chráni prevody pred vodou a prachom. Univerzálny motor so silným ťahom a veľkou rezervou výkonu, 1050 W. Bezpečnostný tlačítkový spínač. 
 
Stabilná, obdĺžniková vodiaca tyč 
Z masívnej, kalenej špeciálnej ocele, v smere zaťaženia precízne uložená v ihlových ložiskách, behom celého rezného pohybu všestranne vedená, pre nepokrivený, rovný rez aj pri tvrdom nasadení. Pre extrémne dlhú životnosť.
 
Oscilačný pohon s ANC
Super stabilný, pred vodou a prachem chránený, bez údržby pracujúci oscilačný pohon k současnému vytvoreniu rezného a orbitálneho pohybu vodiacej tyče a pílového listu. V ihlových ložiskách všestranne uložený klikový pohon (ANC) znižuje trenie, zahrievanie a opotrebovanie. Pre dlhú životnosť, aj pri vysokom zaťažení pri extrémnom rezaní. 
 
Vario Elektronika
Plynulé elektronické riadenie počtu zdvihov pohonné jednotky pre citlivé narezanie a ku správnej voľbe počtu zdvihov pri rezanie podľa daného materiálu. Počet zdvihov je plynule riadené prostredníctvom premenného tlaku na spínač od 0 do 2400 ¹/min (spúšťací spínač). 
 
Agresívny orbitálny pohyb
Agresívny orbitálny pohyb díky vertikálnemu elipsoidnému pohybu pílového listu pre silný, rychlý posuv píly, skvelé vyhadzovanie triesok a vysokú životnosť pilových listov. V ihlových ložiskách uložený, pevne nastavený orbitálny pohyb, zaručuje dlhodobé rezanie plné sily aj pri extrémnom zaťažení, napr. pri rezaní oceľových trubiek. 
 
Univerzálna úponka pilového listu
Pre upnutie všetkých pilových listov – s jednostrannými alebo obojstrannými úchytmi – bez výmeny prípadne prestaveniu prítlačnej úponky pílového listu.
 
REMS univerzálny pílový list
Len 1 univerzálny pilový list pre všetky rezné práce miesto veľa rôznych pílových listov. Vysoko pružný, tiež pre rezánie pri stene. S obojstranným úchytom so zvlášt’ širokou upínacou plochou pre presné uchytenie a vysokú stabilitu. Promenná rozteč zubov (kombo-ozubenie) pre rýchly a kľudný rez. Vysoká životnosť.