Rems Nano Akku  Basic - Pack R220  844011

Rems Nano Akku Basic - Pack R220 844011

Cena: 778,80€ Cena bez DPH: 649,00€ Dostupnosť: skladom do 3 prac. dní
Kód produktu: #22004.02
Overiť telefonicky
Hmotnosť: 1.9kg
Výrobca: Rems

Výkonné, ľahko ovládateľné elektrické náradie pre delenie trubiek. Pre použitie na stavbe a v dielne.
Rúry systémov s lisovanými tvarovkami, z nehrdzavejúcej ocele, c-ocele o Ø 12-28 mm
Medené rúry: Ø 10 - 35 mm
Vrstvené rúry: Ø 10 - 40mm

Ideálne pre systémy s lisovanými tvarovkami
Pravouhlé, v súlade s požiadavkami. 
Bez triesok, žiadne triesky v potrubnom systéme.
Bez vonkajšieho otrepu, žiadne poškodenie O-krúžku prostredníctvom vnútorného otrepu.
Na sucho, žiadne poškodenie O-krúžku prostrednictvom mazacej látky.
Rýchle, bez ovplyvnenia materiálu trubky prehriatim.
 
Konštrukcia
Mobilný, elektrický rezák trubiek k rýchlemu, pravouhlému deleniu bez vonkajšieho otrepu. Ľahko ovládateľný a ľahký, len 1,9 kg. Tiež k pripevneniu na pracovný stôl alebo do zveráku. Stabilná, proti krutu odolná hliníková konštrukcia pre pravouhlý rez. Ľahké delenie trubiek vďaka špeciálne vytvorenému reznému kolečku. Poháňané rezné kolečko pre rýchle delenie. Silu šetriaci posuv prostredníctvom ergonomicky vytvorenej páky posuvu. Rezné kolečko je vďaka obmedzeniu prestavovacieho pohybu chránené před kontaktom s opernými valčekmi.
  
Podpera trubky
3 stabilné, špecielne prispôsobené  operné valce z vytvrdenej presnej ocele k prenosu otáčania delených trubiek s minimom trenia. Nie je nutné žiadne nastavovanie v celom pracovnom rozsahu Ø 10–40 mm.  
 
Pohon
Robustné, precízne v guličkových a ihlových ložiskách uložené prevody, pracujúce bez údržby. Osvedčený stejnosmerný motor 230 V, 130 W. Výkonný, napr. medenú trubku Ø 22 mm len za 3 s. Ideálne otáčky 130 ¹/min pre optimálnu rýchlosť delenia materiálu. Bezpečnostný spínač.
 
Rezné kolečka REMS
Špičková nemecká kvalita. Výkonovým parametrom REMS Nano a deleným materiálom prispôsobené rezné kolečka s rôznou reznou geometriou na rýchle delenie bez vonkajšieho otrepu. Špeciálne kalená, z osvedčenej, húževnatej REMS oceli na rezné čeľuste, garantujú dlhú dobu životnosti.
 
Podpery materiálu REMS Herkules
Výškovo nastavitelné podpery materiálu pre trubky Ø ⅛–4” s guľovým ložiskovým vedením pre otáčajúcu sa trubku. Ľahký pohyb materiálu všetkými smermi pri otáčaní, ťahu a posuvu vďaka dvom nerezovým ocelovým guličkám, uloženým v plášti chránenom proti korózii. Robustná konštrukcia, vhodná na stavbu. Pre transport a skladovanie možnosť rozložiť. Voliteľne tiež na pevne stojacej trubkovej trojnožke s ochrannými krytmi alebo s upínacou sverkou pre montáž na pracovný stôl REMS Jumbo.