Rems Mini Cobra A  170010

Rems Mini Cobra A 170010

Cena: 190,80€ Cena bez DPH: 159,00€ Dostupnosť: skladom do 3 prac. dní
Kód produktu: #22093
Overiť telefonicky
Hmotnosť: 3kg
Výrobca: Rems

EMS Mini-Cobra 170010 - prístroj na čistenie rúrok na ručné a elektrický pohon    

Osvedčený, praktický prístroj pre rýchle použitie pri upchatí trubiek v kuchyni, kúpeľni, na toaletách.

Pre rúrky Ø 20 - 50 (75) mm

Pre špirály Ø 6, 8, 10 mm  

REMS Mini-Cobra - ručne alebo elektricky. Nepostrádateľná pri malých upchaté.  

konštrukcia

Jednoduchá, robustná, konštrukcia vychádzajúce z praxe. Dobre padnúci do ruky, ľahká. Len 2,9 kg. Ľahká práca aj v sifónoch a úzkych ohyboch rúr. Bez- mové zavedenie špirály priamo sitkom alebo krížom do drezov a odpadov. Aretácia špirály rýchloupínacím skľučovadlom.  

Špirály na čistenie rúr

Špirály z vysoko kvalitného oceľového pružinového drôtu. Špeciálne kalené. Vysoko fl exibilná pre ľahký posuv tiež v úzkych ohyboch rúr. Na konci špirály vytvorená soudkovitá hlava (hlava pre drezová sita), preto obzvlášť dobre priechodná ohyby.  

špirálový bubon

Špirálový bubon chránený proti korózii z plastu spevneného skleneným vláknom, odolného proti nárazu, zabraňuje znečisteniu okolia. Vetranie vnútorného priestoru bubna zaist'uje samostatné vysušovaniu špirály. Možnosť vizuálnej kontroly špirály.  

pohon

Ručne, pomocou ľahko sa otáčajúce a ľahko uchopiteľné kľučky alebo vhodnou vŕtačkou / vhodným vŕtacím skrutkovačom, počet otáčok ≤ 300 min-1. Šesťhranný unášač pre elektrický pohon v kryte bubne.  

rozsah dodávky

REMS Mini-Cobra. Prístroj na čistenie rúr na rúrky Ø 20 - 50 (75) mm, s ručnou kľukou a 6-tich hranným unášačom pre vŕtačky / vŕtacie skrutkovače. Pre čistiace špirály Ø 6, 8 a 10 mm. Špirálový bubon z nárazuvzdorného plastu zosilneného skleneným vláknom. Rýchloupínacie skľučovadlo. Špirála Ø 8 mm, dĺžka 7,5 m .. V kartóne.    

Objednávkové číslo výrobku: 170010