REMS Frigo set  2       131011

REMS Frigo set 2 131011

Cena: 1678,80€ Cena bez DPH: 1399,00€ Dostupnosť: skladom do 3 prac. dní
Kód produktu: #22313
Overiť telefonicky
Hmotnosť: 23kg
Výrobca: Rems

Jednoduché, rýchle zmrazovanie nevyprázdněných potrubných vedení. Uzatvorený obeh zmrazovacieho média. Šetrné k životnému prostrediu. Pre opravy a rozširovanie potrubných systémov.

Oceľové, medené, plastové, vrstvené trubky Ø ⅛ - 2 "Ø 10 - 60 mm

Zmrazovaní médium: R-404a, bez freónov.

 

REMS Frigo 2 - elektricky zmraziť miesto vyprázdniť. Super rýchlo do 2 ". Vysoký tepelný výkon, napr. ¾" oceľovú rúrku za iba 9 min *. Obzvlášť úzke, patentované zmrazovací hlavy, v okamihu namontované. Zobrazenie teploty LCD-digitálnym teplomerom.

 

výhoda systému

Len jeden zmrazovač rúrok pre celý pracovný rozsah do 2 ". Zmrazovaní hlavy z jedného kusu pre hlavný pracovný rozsah Ø ¼ - 1" resp. Ø 15 - 35 mm, nie sú nutné žiadne redukčné vložky. Podpora prenosu chladu len prostredníctvom postreku vodou. Vždy čisté zmrazovacie hlavy, nie sú nutné žiadne pasty / mazanie.

 

Uzatvorený obeh zmrazovacieho média

Elektrický zmrazovač s uzavretým obehom zmrazovacieho média. Nepoškodzuje životné prostredie. Použiteľný kdekoľvek, aj v uzavretých priestoroch. Zmrazovacia médium R-404a. Vysoký tepelný výkon. Ideálne aj pre dlhšie opravy.

 

konštrukcia

Robustný, kompaktný. Obzvlášť úzke zmrazovacie hlavy a kolmo k rúrke vedúcej hadice na mraziarenskej médium umožňujú pracovať aj v úzkych miestach a štrbinách. Jednostranné a obojstranné zmrazovanie možné.

 

zmrazovacej agregát

Veľmi tichý chod. Zmrazovacia agregát, 430 W, v pevnom kryte z oceľového plechu s postrannými vetracími mriežkami pre optimálnu cirkuláciu vzduchu. Hore sa nachádzajúci dobre prístupný, veľký priestor pre hadice a príslušenstva. Hmotnosť len 23 kg. Dobre prenosný.

 

zmrazovacej hlavy

Obzvlášť kompaktné zmrazovacie hlavy s geometricky špeciálne vytvorenými priehlbinami pre nasadenie na rôzne priemery rúr (Patent EP 1 108 944, Patent US 6,434,952). Výnimočne úzke, len 50 mm široké. Použiteľné kdekoľvek, aj na úzkych miestach. Všetky veľkosti rúrok od Ø ¼-1 "príp. Ø 15-35 mm je možné zmrazovať s jednou mraziarenskej hlavou. Zmrazovaní vložky pre zvyšný pracovný rozsah do Ø 2", 60 mm. Upínacie pásky s uzáverom na báze suchého zipsu pre jednoduchú a rýchlu montáž zmrazovacích hláv na trúbku, bez náradia.

 

Hadica na zmrazovacej médium

Ohybné, extra dlhé hadica s chladivom z proti oteru odolného syntetického kaučuku pre veľký pracovný rádius.

 

LCD-digitálny teplomer

LCD-digitálny teplomer so zvieracím držadlom, pre presné zobrazenie teploty priamo na zmrazovanom miestach.

 

rozsah dodávky

REMS Frigo 2 Set. Elektrický zmrazovač rúrok s uzavretým obehom zmrazovacieho média. Na oceľové, medené, plastové, vrstvené rúrky, Ø ⅛ - 2 ", Ø 10 - 60 mm. Zmrazovaní agregát 230 V, 50 Hz, 430 W, 2 hadice s chladivom, 2 upínacie pásky, 2 LCD-digitálne teplomery, fľaša s rozprašovačom. Výbava pre Ø ¼ - 1¼ ", 15 - 42 mm. V pevnom kryte z oceľového plechu.